İçeriğe geç

Asperox Sarı Güç Ile Cam Silinir Mi

Asperox Sarı Güç pencere silinir mi?

PVC yüzeyler için: Kirli PVC kapı, PVC pencere, PVC sandalye, PVC masa yüzeyine Asperox Yellow Power püskürtün, kısa bir süre bekleyin ve ardından nemli bir sünger veya bezle silin.

Asperox Sarı Güç nerede kullanılmaz?

Ocak, davlumbaz ve fırın gibi yüzeylerde! Ocak, davlumbaz ve fırın gibi yüzeylerde!

Asperox mavi güç camlarda kullanılır mı?

Asperox Blue Power, kireç ve paslı yüzeyler için özel olarak tasarlanmış bir yüzey temizleme ürünüdür. Banyo yüzeylerinde (lavabolar, fayanslar ve seramikler, klozet, küvet, duş kabini, musluk, duş başlığı vb.), cam, plastik yüzeyler, krom yüzeyler ve paslanmaz çelik alaşımlarında etkilidir.

Asperox Sarı Güç mutfak dolabı silinir mi?

Yüzeyleri silin: Mutfak dolapları, ocak ve fırın gibi yüzeyleri silmek önemlidir. Bu yüzeyleri sıcak su ve bulaşık deterjanı kullanarak bir bezle temizleyin. Yağlı lekeleri çıkarmak için Asperox Yellow Power Degreaser kullanın. Temiz bir bezle kurulayın.

Asperox sarı güç neye iyi gelir?

Fırın, ocak, davlumbaz, aspiratör, musluk, lavabo, mutfak tezgahı, mutfak dolabı, mermer, fayans ve seramik yüzeyler, alüminyum, paslanmaz çelik, tencere ve tavalar, bahçe mobilyaları, PVC, motosiklet, bisiklet ve araba jantları gibi araçlarda üretilen petrol ve gaz, kirleri temizlemek için güvenle kullanılabilir.

Beyaz pimapen neyle temizlenir?

Normal cam temizliğinde aşındırıcı olmayan sıvı veya kremsi temizlik maddeleri kullanılmalı ve temizlik işlemi beyaz, yumuşak bir bezle yapılmalıdır. Camın iç ve dış yüzeyleri, cam silmeye benzer şekilde, temizlik maddesine batırılmış bir bezle birkaç kez silinmeli ve ardından bastırmadan kurulanmalıdır.

Sarı güç Asperox İsrail malı mı?

Ev temizlik ürünleri sektöründe faaliyet gösteren yüzde 100 yerli sermayeli şirket Beyaz Kağıt’ın pazar lideri markası Asperox, “Sarı Güç” lansman kampanyasıyla dört ödüle layık görüldü.

Asperox Sarı Güç çok kimyasal mı?

Uzun yıllar süren araştırma ve geliştirme çalışmaları sonucunda tüm testlerden başarıyla geçerek oluşturulan Asperox, kimyasal ve zararlı maddelerden uzak, aynı zamanda en kirli yüzeyleri bile sadece 5 saniyede temizlemesiyle öne çıkıyor.

Asperox Sarı Güç koltuk silinir mi?

Koltuklarınızdaki lekeleri ve kirleri temizlemek için sadece elektrikli süpürgeyle temizlemek yeterli değildir; derinlemesine bir temizlik gerekli değildir. Temizlenecek suya Asperox Yellow Power ekleyerek koltuklarınızı nemli bir bezle silebilir ve böylece etkili bir temizlik sağlayabilirsiniz.

Camdaki kireci ne temizler?

Temizlemek için, bir musluğa sirke döküp pencerelere ve musluklara sirke püskürtebilirsiniz. Daha sonra, iz bırakmayan bir bezle pencereleri veya muslukları silerek kireç lekelerini çıkarabilirsiniz.

Asperox kırmızı güç ne işe yarar?

Özel olarak geliştirilen formülü sayesinde Asperox Çok Amaçlı Genel Temizleyici, evinizdeki tüm yüzeylerde, banyoda, mutfakta, lavaboda, tezgahta, duvarda, halıda, koltukta, parke ve PVC’de, perdelerde ve tüm döşemelerde çamaşırlardaki lekeleri, gömlek yakası ve kol kirlerini çıkarmak için güvenle kullanılabilir.

Sarı güç ile mavi güç arasındaki fark nedir?

Her türlü yüzeyde kullanabileceğiniz yağ çözücü özelliği bulunan Blue Power; pas ve kireç çözücü gibi birçok etkiye sahip olan Yellow Power ise hayatınızı kolaylaştıran Asperox çeşitleriyle inatçı lekeleri kolayca çıkarabilir, artık bunlarla uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Asperox Sarı Güç hangi ülkeye ait?

Fabrikamız günde yaklaşık 1 adet üretim yapmaktadır.

Sarı güçle buzdolabı silinir mi?

Buzdolabınızın arka kısmında bulunan radyatörleri temizlemek istiyorsanız, Asperox Yellow Power spreyi sıkabilir, bir süre bekledikten sonra temiz suyla temizleyebilirsiniz.

Asperox mavi güç derz temizler mi?

Derzlerin düzenli olarak temizlenmesi evinizin görünümünü iyileştirir ve hijyenik bir ortam sağlar. Bu yöntemleri Asperox Blue Power ile birlikte denerseniz derzleri daha kolay temizleyebilirsiniz.

Asperox sarı güçle duvar silinir mi?

Artık kalorifer peteklerinden, çocuklarınızın boyadığı duvarlardan, mutfaktaki duvarlardaki yağ lekelerinden, sigara dumanından kaynaklanan kir ve lekelerden endişe etmenize gerek yok. Duvarlarınızdaki lekelere Asperox Yellow Power uygulayıp bir süre bekledikten sonra nemli bir bezle silerek temiz duvarlara kavuşabilirsiniz.

Asperox sarı güç ile koltuk silinir mi?

Koltuklarınızdaki lekeleri ve kirleri temizlemek için sadece elektrikli süpürgeyle temizlemek yeterli değildir; derinlemesine bir temizlik gerekli değildir. Temizlenecek suya Asperox Yellow Power ekleyerek koltuklarınızı nemli bir bezle silebilir ve böylece etkili bir temizlik sağlayabilirsiniz.

Asperox kumaşlarda kullanılır mı?

Asperox Asprin Çok Amaçlı Genel Temizleyici, özel olarak geliştirilmiş formülü sayesinde çamaşırlardaki lekeleri, gömlek yakası ve kol kirlerini, evinizdeki tüm yüzeylerde, banyoda, mutfakta, lavaboda, tezgahta, duvarda, halıda, koltukta, parke ve PVC’de, perdelerde ve tüm döşemelerde oluşan lekeleri güvenle çıkarır.

Asperox sarı güç çok kimyasal mı?

Uzun yıllar süren araştırma ve geliştirme çalışmaları sonucunda tüm testlerden başarıyla geçerek oluşturulan Asperox, kimyasal ve zararlı maddelerden uzak, aynı zamanda en kirli yüzeyleri bile sadece 5 saniyede temizlemesiyle öne çıkıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Yabancı Escort